Techbuddies.nl
Krijg vriendelijke en deskundige hulp bij technologie bij TechBuddies


Wie zijn wij?

 

TechBuddies.nl is opgericht om ouderen en digitale beginners te helpen met het beheren van de steeds groter wordende wereld van technologie en sociale media.
Onze missie is om iedereen te helpen verbinding te maken, te communiceren en de voordelen van technologie te benutten, zonder zich overweldigd of gefrustreerd te voelen.


Onze teamleden zijn afkomstig uit verschillende professionele achtergronden en hebben een gezamenlijke passie voor het helpen van anderen. We begrijpen dat technologie intimiderend kan zijn en dat het moeilijk kan zijn om bij te blijven met de nieuwste trends. We bieden deskundige hulp en begeleiding op een vriendelijke, begrijpelijke manier, zodat u zich op uw gemak voelt.

Ons doel is om u te helpen het beste uit technologie te halen en om uw digitale leven zo eenvoudig en leuk mogelijk te maken. 

Of u nu hulp nodig heeft bij het instellen van uw eerste smartphone, of advies wilt over het beheren van uw sociale media accounts, wij staan voor u klaar.


Wij zijn TechBuddies.nl begonnen omdat wij onze passies voor menselijk contact, deskundigheid, aandacht en service wilden bundelen. We zagen dat veel mensen tussen twee opties moesten kiezen: alles zelf uitzoeken en ondernemen, of alles uit handen geven en daar veel geld voor kwijt zijn. Wij wilden een brug slaan tussen deze twee opties en een platform bieden waar mensen terecht kunnen voor persoonlijke en betaalbare ondersteuning op het gebied van IT en multimedia. Wij geloven dat er voor veel oplossingen vaak ook een ander betaalbaar alternatief is, of het nou gaat om privé-situaties of zakelijke beslissingen. Soms kun je met kleine stapjes of beslissingen al ver komen.


Wij maken gebruik van diverse communicatiemiddelen om onze klanten op professionele wijze van dienst te zijn en een uitstekende service te bieden. zodat er altijd wel een manier is om ons te bereiken 

 

E-mailen
Bellen