Techbuddies.nl
Krijg vriendelijke en deskundige hulp bij technologie bij TechBuddies


Welkom bij TechBuddies.nl


 

Wij zijn er om u te helpen bij al uw vragen en problemen op het gebied van technologie en multimedia. 


Of het nu gaat om het instellen van uw mobiele telefoon, het aansluiten van uw televisie of het begrijpen van sociale media, wij staan voor u klaar. Onze deskundige en vriendelijke medewerkers bieden persoonlijke aandacht en service, zodat u de volledige voordelen van moderne technologie kunt benutten zonder de frustraties en problemen die er soms bij komen kijken. 


Bij TechBuddies bieden wij oplossingen die passen bij uw situatie, zodat u altijd de juiste keuze kunt maken. 

Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar het gemak en de gemoedsrust die we u te bieden hebben.

Waar werken wij

Locatie :


Techbuddies is gevestigd in Den Haag en wij bieden momenteel onze diensten voornamelijk aan in de regio. Echter, door de digitale mogelijkheden kunnen wij ook op afstand ondersteuning bieden en u helpen met uw wensen en behoeften. Of het nu gaat om het opzetten van een website of het onderhouden van uw IT-infrastructuur, wij zijn er om u te helpen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvende afspraak.

Voor WIe zijn wij er

Prive / start-ups :


Bij ons staat veiligheid en vertrouwen hoog in het vaandel. Wij hechten veel waarde aan duidelijke communicatie, daarom vertellen wij u altijd wie er bij u langskomt en wat wij gaan doen. Ons aanbod gaat verder dan alleen ondersteuning, wij bieden ook mogelijkheden voor de aanleg en het onderhoud van verschillende systemen. Of u nu een nieuwe website wilt opzetten of een bestaand systeem wilt verbeteren, wij kunnen u helpen en voorzien van duidelijke uitleg.

voor de Profesional

Professioneel :


Naast ondersteuning bieden wij ook diensten aan op het gebied van aanleg en onderhoud. Onze professionele aanpak en deskundigheid zorgen ervoor dat wij u een passende oplossing kunnen bieden. Wij staan altijd voor u klaar om u te helpen bij uw technische vraagstukken.


Wij analyseren uw bedrijfsprocessen en bieden ondersteuning voor alle managementaspecten, zodat u zich alleen maar bezig hoeft te houden met uw kerntaken.


Nieuwsgiering? Neem contact met ons op, wij staan altijd klaar om u te helpen en uw vragen te beantwoorden. Niets staat u in de weg om de eerste stap te zetten naar een betrouwbare en professionele ondersteuning bij al uw technische uitdagingen.

E-mailen
Bellen